Aquesta pàgina sol·licita el seu exprés consentiment per dur a terme l'anàlisi i / o mesurament del web amb l'ús de cookies. Fent clic a qualsevol enllaç de la pàgina considerem que acceptes l'ús de cookies.
Més informació OK

REDACCIÓ DE CONTRACTES I DOCUMENTS LEGALS ONLINE

Descripció

Els nostres advocats redacten de forma online, i sense que es tingui que desplaçar a les nostres oficines, tot tipus de contractes jurídics i documents legals. Entre els contractes més habituals que preparem es troben els contractes de lloguer, contractes per autònoms, contractes de préstec, contractes d'agència… També si ho desitja, podem preparar tot tipus de cartes o comunicacions a llogaters, deutors, treballadors…

Exposi'ns en el formulari, de forma detallada, el contracte o carta o document que necessita i li realitzarem un pressupost sense compromís.

Procediment

  1. Ompli el formulari exposant de forma detallada el contracte que necessita.
  2. En un termini màxim de 24 hores laborables ens posarem en contacte amb vostè per facilitar-li, sense compromís, un pressupost.
  3. En cas de que hi estigui conforme en el pressupost, i hagi abonat els honoraris, li prepararem el contracte o document en un màxim de 2 dies laborables.