Aquesta pàgina sol·licita el seu exprés consentiment per dur a terme l'anàlisi i / o mesurament del web amb l'ús de cookies. Fent clic a qualsevol enllaç de la pàgina considerem que acceptes l'ús de cookies.
Més informació OK

REALITZAR CONSULTA LEGAL ONLINE PER VIDEOCONFERÈNCIA

Ompli el següent formulari i coordinarem un dia i hora a fi de que un dels nostres advocats pugui donar resposta als seus dubtes jurídics a través del servei de videoconferència. Estigui on estigui, li proporcionarem solucions als seus problemes legals.

Descripció

Rebi assessorament legal pels nostres advocats com si estigués a les nostres oficines a través del servei de videoconferència.

Preu consulta legal per videoconferència 20 min = 30€
40 min = 55€
60 min = 70€

IVA inclós

Els nostres advocats garanteixen el 100% de confidencialitat a la seva consulta S'accepten targetes Les dades de la seva consulta, segurs, mitjançant l’enviament encriptat SSL

Procediment

A AOB Advocats li oferim la possibilitat de realitzar consultes a través del servei de videoconferència, evitant d’aquesta manera desplaçaments.

A través d'aquest servei podrà connectar-se amb un advocat o advocada vía Skype que li resoldrà, com si vostè estigués presencialment a les nostres oficines, els dubtes legals que tingui.

Ompli el formulari i realitzi el pagament dels honoraris en funció de la durada de la videoconferència. En menys de 24 hores laborables ens posarem en contacte amb vostè per confirmar la cita.

Requisits necessaris:
  1. Disposar d'un ordinador connectat a Internet amb el programari Skype instal·lat i actualitzat. Pot descarregar l'última versió d’ Skype des d'aquest enllaç extern.
  2. Disposar de webcam (optatiu) en el seu equip informàtic juntament amb un micròfon i uns auriculars o altaveus.
  3. Connectar-se el dia i hora acordat per correu electrònic una vegada hagi omplert el formulari que trobarà en aquesta pàgina i hagi procedit al pagament dels honoraris.