Aquesta pàgina sol·licita el seu exprés consentiment per dur a terme l'anàlisi i / o mesurament del web amb l'ús de cookies. Fent clic a qualsevol enllaç de la pàgina considerem que acceptes l'ús de cookies.
Més informació OK

AOB Advocats participa com a ponents en una conferència sobre la responsabilitat de les persones jurídiques

El passat 15 de juny Daniel ORGUE, advocat col·laborador d' AOB Advocats responsable de l'àrea Mercantil i Especialista en  Legal Compliance,  va participar com a ponent, juntament amb José Manuel Calavia (catedràtic de Dret Mercantil a la Universitat de Barcelona) i Carlos Castresana (fiscal del Tribunal Suprem en excedència) en una xerrada Organitzada per ETL Global a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona dirigida a administradors i empresaris sota el títol: "Compliment i Prevenció Penal per a Pymes: "Conveniència o necessitat".

Les ponències, es van estructurar en tres parts:  En la primera es reflexionava sobre la Responsabilitat d'Administradors i Directius a l'exercici dels seus càrrecs, la segona sobre la implantació del Programa i la darrera  sobre la Pràctica del "compliment"

Adjuntem diverses fotos amb la nostra assistència: