Aquesta pàgina sol·licita el seu exprés consentiment per dur a terme l'anàlisi i / o mesurament del web amb l'ús de cookies. Fent clic a qualsevol enllaç de la pàgina considerem que acceptes l'ús de cookies.
Més informació OK

AOB Advocats participa com a ponent en una de les conferències organitzades en el 2n Congrés de l'Advocacia de Barcelona

Daniel Sot, soci-advocat de la nostra firma, ha participat com a ponent en una de les conferències que s'han organitzat en el marc del 2n Congrés de l'Advocacia de Barcelona, ​​celebrada a l'il·lustre Col·legi d'advocats de Barcelona.

Aquest Congrés, permet a professionals del sector, assistir durant dos dies a xerrades i conferències formatives relacionades amb el món del Dret i la professió.

La intervenció es va realitzar a la Conferència: "La contractació de Serveis Jurídics al segle XXI: Despatxos on line" i va tenir un gran èxit de participació, en la qual es va tenir l'oportunitat de conèixer i debatre sobre el present i futur dels serveis online en l'entorn jurídic.

El nostre despatx porta ja anys apostant per la prestació de serveis jurídics online , motiu pel qual, la nostra participació com a ponents va ser per a nosaltres,  un nou reconeixement a la nostra aposta per aquest tipus de serveis els quals son cada vegada més utilitzats i  valorats pels nostres clients.