Aquesta pàgina sol·licita el seu exprés consentiment per dur a terme l'anàlisi i / o mesurament del web amb l'ús de cookies. Fent clic a qualsevol enllaç de la pàgina considerem que acceptes l'ús de cookies.
Més informació OK

Quatre punts importants que has de saber si tens que signar un contracte de lloguer

En aquest vBlog responem dubtes bàsics que es poden presentar quan hem de signar un contracte de  lloguer:


- ¿Són vàlids els contractes verbals?  Tal i com exposem al nostre vBlog els contractes de lloguer verbals son perfectament vàlids, si bé recomanem sempre que es realitzi per escrit. En el nostre videoBlog t'explicarem el perquè.


- ¿Es poden pactar aspectes contraris a la Llei d’Arrendaments Urbans? La llei per exemple estableix que els contractes de lloguer d'habitatge tindran una durada mínima de 3 anys. ¿Seria possible pactar en un contracte una durada inferior? ¿Podria pactar-se que un  propietari no estigui obligat a fer reparacions necessàries per a conservar l'inmoble?


- ¿És obligatòria la fiança en els contractes? ¿Quina cuantitat mínima s'ha de pactar? ¿A on s'ha de depositar?


- ¿S’ha de pagar algun impost per fer un contracte de lloguer? En ocasions aquesta part es la més desconeguda. En aquest vBlog expliquem quin impost hauràs de satisfer quan signis un contracte de lloguer i qui l' ha de pagar, si l'arrendador o l'arrendatari.0 Comentaris

Deixa un comentari

Deixa un comentari